En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El comptador amb la doble escomesa a la planta de Maçanet de la Selva.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Endesa i la Policia Local de Maçanet de la Selva han detectat que la planta potabilitzadora d'aigua que dona servei a la urbanització Residencial Park té la llum punada.

En concret, els tècnics han comprovat que hi havia una doble escomesa en la instal·lació que va a nom de l'empresa Rec Madral.

El frau es va detectar entre el dimecres 27 i el avui dijous 28 d'abril, en un dels controls habituals que porten a terme la companyia i la Policia Local amb l'objectiu de detectar aquest tipus de practiques.

Un cop detectada l'anomalia i davant del risc per les persones, s'ha desconectat la doble escomesa de la xarxa general, ja que la instal·lació no disposava de cap mecanisme de seguretat en cas de sobrecàrrega.

Des de l'Ajuntament assenyalen que estan preocupats i que s'està seguint de prop l'evolució d'aquestes actuacions, ja que la planta potabilitzadora és la instal·lació que tracta l’aigua que posteriorment es distribueix als domicilis particulars. 

En aquest sentit, destaquen el risc que la suposaria una manca de subministrament elèctric que pugui deixar inoperativa la planta. El temor de del consistori és que l'aigua no pugui ser tractada i es garanteixi la seva potabilitat.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS