En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Exterior de la llar d'infants municipal El Carrilet. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Ajuntament de Llagostera obrirà per al curs 2022-2023 les dues llars d’infants municipals, El Niu i el Carrilet i al maig s’obre el període de preinscripció.

Els equipaments podran acollir aquells infants nascuts l’any 2020 per a P2, 2021 per a P1 i 2022 per a P0, i les famílies podran continuar triant entre dues franges horàries, és a dir, matí i tarda o només matí.

També es poden demanar diversos serveis addicionals com el servei de bon dia, el servei de menjador i l’acollida de tarda.

Pel que fa als horaris de les dues llars d’infants serà de 8.30h a 12.30h i de 15h a 17h pel que fa al servei educatiu. El servei de bon dia serà de 8h a 8.30h, el menjador de 12.30h a 15h i l’acollida de tarda de 17h a 17.30h.

Segons informa l’Ajuntament de Llagostera, en el moment de fer la preinscripció cal escollir la franja horària per a tot el curs i un cop triada no hi haurà possibilitat de canvi.

Les preinscripcions es podran fer del 9 al 20 de maig de forma telemàtica al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. on caldrà enviar la sol·licitud, el document d’acceptació de les bases i la documentació corresponent. Tots els documents es poden descarregar des del web de l'Ajuntament de Llagostera.

També hi haurà possibilitat de presentar els documents de forma presencial a la Casa de les Vídues (Pl. Llibertat) els dies 10, 11 i 12 de maig. En aquest cas caldrà demanar cita prèvia del 2 al 4 de maig de 8.30h a 14h al telèfon 689 53 42 36.

D’altra banda, el Departament d’Educació ha anunciat que finançarà l’escolarització dels infants d’Infantil 2, en concret la quota del servei educatiu dels mesos de setembre a juny, mentre que les despeses dels serveis addicionals aniran a càrrec de cada família.

Vota el número 1

Per l'1 de juliol

COL·LABORADORS