En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els agents de la Policia Nacional en una detenció. / Foto: Policia Nacional

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Policia Nacional ha detingut una dona de nacionalitat romanesa a Palamós per haver robat diversos rellotges d'alta gamma valorats en 115.200 euros.

La dona havia robat els rellotges a Marbella (Màlaga) a diversos turistes estrangers a través del mètode de l'abraçada.

Aquesta tècnica de robatori es basa en parlar amb la víctima per establir un contacte física com ara una abraçada i aprofitant aquest contacte robar objectes de valor, com ara el rellotge.

La detinguda va ser identificada per la Policia Local de Palamós quan havia aparcat malament el seu cotxe i arran d'aquesta infracció van veure que hi havia una requisitòria policial pels robatoris. La dona acumula múltiples antecedents policials per diversos delictes.

La Policia Nacional considera la dona autora de tres furts i un robatori amb violència, tots ells comesos a turistes estrangers de Marbella. En un dels casos, el rellotge robat tenia un valor d'uns 90.000 euros i la dona s'havia especialitzat en robat rellotges d'alta gamma.

Després de la seva detenció per part dels agents de la Policia Nacional va passar a disposició judicial a la Bisbal d'Empordà. El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia va deixar-la en llibertat provisional amb mesures cautelars.

Vota el número 1

Pel 30 de setembre

COL·LABORADORS