En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La investigació del cas s'ha portat a terme des de la comissaria de la Bisbal d'Empordà. Entre febrer i abril, els mossos van començar a seguir la pista d'uns lladres que van cometre 3 robatoris.

En concret a habitatges de la Bisbal d'Empordà i un quart en una casa de Fonteta,a Forallac. En tots els casos, els delinqüents havien forçat algun dels accessos per entrar als domicilis i de l'interior se n'havien endut joies, diners en efectiu i ordinadors.

El 27 d'abril, els agents van detenir un jove de 24 anys i tres menors d'edat per aquests robatoris. I poques hores després, els mossos van tornar a arrestar el primer noi. En aquest cas, per 5 robatoris més comesos entre el 22 i el 24 d'abril (un en un restaurant, un altre en una perruqueria de l'Estartit i els tres últims, a habitatges de la Bisbal). En dos d'aquests robatoris a domicili, el lladre anava acompanyat per dos menors d'edat.

Es dona la casualitat que el dia abans, el 26 d'abril, els mossos ja havien detingut a 4 d'aquests lladres per entrar a robar a 5 restaurants de l'Estartit. Feien servir el mateix modus operandi; és a dir, forçaven portes i finestres per entrar als locals i, un cop a dins, s'enduien els diners de les caixes registradores i tauletes electròniques.

Els Mossos d'Esquadra van lligar caps i van veure que tots 8 detinguts formaven part d'una mateixa banda. A l'hora de cometre els robatoris, s'anaven intercanviant entre ells.

En total, els membres del grup -entre els quals hi ha 4 menors- sumen 15 detencions per 7 delictes de robatori amb força a interior de domicili i 7 delictes de robatori amb força a interior d’establiment, un d’ells emprant la violència.

El detingut de 24 anys, que acumula nombrosos antecedents per fets similars, ja ha entrat a presó. La resta seran citats properament pel jutjat de guàrdia o bé hauran de passar per la Fiscalia de Menors.

Vota el número 1

Pel 10 de febrer

COL·LABORADORS