En directe: Compàs de Cobla - REPETICIÓ

 Llagostera Ràdio on-line

Agents de l'ARRO dels Mossos davant la casa escorcollada a Girona. / Foto: Marina López (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Divisió d’Afers Interns dels Mossos d’Esquadra ha detingut aquest divendres set persones, entre ells un agent del cos, en un dispositiu per desarticular una organització dedicada al tràfic de drogues.

Els Mossos han fet 3 entrades i escorcolls a Girona i Quart en un operatiu que ha començat cap a les 9 del matí i ha acabat pels volts de les 3 de la tarda.

Als detinguts se'ls atribueixen delictes contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i revelació de secrets. En aquest darrer delicte hi estaria implicat l'agent de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Girona detingut.

La investigació l'ha assumit la Divisió d'Afers Interns (DAI) dels Mossos perquè hi ha un agent implicat que vinculen una organització criminal dedicada al cultiu i tràfic de marihuana. Un dels escorcolls s'ha fet en una casa situada al carrer Ullastret de Girona.

Aquí, els Mossos d'Esquadra hi han detingut tres persones i hi han localitzat un cultiu de marihuana, tot i que no ha transcendit la quantitat de plantes que hi havia.

A banda de comissar la droga, també han intervingut aires condicionats i utensilis utilitzats habitualment en les plantacions indoor.

L'operatiu s'ha saldat amb la detenció de 6 homes i 1 dona. Entre els arrestats hi ha un agent que hauria utilitzat la seva condició de policia per filtrar informació confidencial a la xarxa de tràfic de marihuana. Els Mossos han localitzat 3 plantacions de marihuana durant el dispositiu.

Vota el número 1

Pel 10 de febrer

COL·LABORADORS