En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Guille Milkyway del grup la Casa Azul.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El festival Tempo del Barri Vell de Girona ja té les primeres confirmacions d'artistes.

El Tempo començarà el divendres 8 de juliol amb La Casa Azul, el dissabte 9 serà el torn de Ramon Mirabet i el diumenge 10 tindrà lloc l'anomenada Tempo Dones amb la presència de quatre grups i artistes femenines: La Bien Querida, Cecilia Krull. Joina i Blondex.

El director del festival, Albert Candela, destaca que assenyala que es tracta d'una edició "feta a mà" i que dona importància als artistes i a la gastronomia local. Candela remarca la importància de recuperar la plaça dels Jurats que veu com "un senyal d'identitat". "És un espai idíl·lic i poder recuperar-lo és tornar a temps de prepandèmia", assenyala.

Destaca que la banda barcelonina La Casa Azul estrenarà a Girona el seu darrer senzill, 'No hay futuro'. El de Tempo és l'únic concert programat de moment a les comarques gironines pel grup de pop electrònic. Les entrades estan a la venda a 29 euros.

Qui també presenta nou disc és Ramon Mirabet. 'Free' és el quart disc en anglès del cantautor barceloní, que actuarà al costat d'una intèrpret de Llengua de Signes (EnCantados) per facilitar l'assistència de persones sordes.

El tercer dia consecutiu de concerts a la plaça dels Jurats es completarà amb el Tempo Dones, amb les entrades a 24 euros. La Bien Querida serà el cap de cartell de la jornada i també estrena nou single, 'Resistiré'. Liderada per la cantant basca Ana Fernández-Villaverde, combina pop amb altres estils musicals com el flamenc, l'electrònica o l'indie.

El mateix 10 de juliol hi actuarà la madrilenya Cecilia Krull, coneguda per ser la veu de la sintonia de 'La Casa de Papel'. El de Krull, serà l'únic concert a Catalunya de l'estiu. Completaran el cartell les gironines Blondex i Joina, una de les veus emergents del panorama musical en català i que uneix música urbana, pop i jazz.

 

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS