En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un dels negocis que ha evitat tancar a través del projecte Reempresa i la Diputació de Girona. / Foto:Diputació de Girona

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Amb el programa Reempresa, iniciativa de la patronal Cecot i la Fundació Autoocupació, les persones que volen comprar o vendre un negoci en funcionament reben acompanyament gratuït per fer-ho amb totes les garanties.

La Cecot, Autoocupació i la Diputació de Girona treballen des del 2013 amb l'objectiu d'evitar el tancament d'empreses viables i la destrucció d'ocupació al territori, fomentant la compravenda d'empreses com una via d'emprenedoria i de creixement empresarial .

Han evitat el tancament de 135 empreses a la demarcació des del 2013, fet que ha permès salvaguardar 330 llocs de treball.

Segons informen en un comunicat, un 43% de les empreses eren del sector hoteler, un 28% comerços, un 20% del sector serveis, un 6% de l'industrial i el 3% restant de la construcció o del sector agropecuari.

Aquestes operacions han generat una inversió induïda de més de 5,7 milions d'euros.

Per comarques, la Selva és la comarca que més negocis ha mantingut en funcionament a través del programa Reempresa . Concretament, congrega el 32 % dels casos d'èxit del projecte, seguida del Ripollès amb el 23%, l'Alt Empordà i la Garrotxa amb el 10%, la Cerdanya amb el 8%, el Baix Empordà i el Gironès %, el Baix Empordà i el Gironès amb el 7% i el Pla de l'Estany amb el 4%.

Reempresa i la Diputació de Girona han renovat el seu conveni de col·laboració fins al 2023 per seguir acostant la compravenda de negocis a un total de 12 punts d'atenció de les comarques gironines.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS