En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un agent de policia extraient un paquet de marihuana envasada al buit dins la roda de recanvi, en l'operatiu a la finca de Calonge i Sant Antoni. / Foto: Policia Nacional

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La intervenció va tenir lloc el cap de setmana passat en el marc de la investigació en la que se sospitava de l'existència d'una plantació 'indoor' de marihuana en una finca de Calonge.

Dissabte van observar com els investigats acudien en diversos vehicles a la casa i al voltant hi havia molt de moviment.

Davant d'això, agents de la Policia Nacional en col·laboració amb la Policia Local de Calonge-Sant Antoni i la de Sant Feliu de Guíxols van decidir muntar un dispositiu conjunt, interceptant l'arribada d'un dels vehicles amb matrícula francesa, que circulava a gran velocitat.

Els agents el van aconseguir aturar i després d'inspeccionar-lo, van trobar droga dins la roda.

En total han comissat 1.075 grams de marihuana en tres bosses de plàstic envasades al buit dins d'una roda de recanvi d'un cotxe amb destí a França. En l'operació, també van comissar 2.590 euros en efectiu, dos vehicles i van detenir un home i una dona de 34 i 25 anys, respectivament.

Vota el número 1

Pel 10 de febrer

COL·LABORADORS