En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La denúncia per assetjament la va interposar la mare de l'adolescent, que té 14 anys, divendres passat.

Segons ha fet públic a les xarxes socials, l'individu es va acostar a un grup d'adolescents -entre els quals hi havia la seva filla- que estaven xerrant en un parc de Sant Antoni de Calonge. L'home va gronxar l'adolescent, i després va convidar-la a ella i a les altres a una beguda.

L'individu les va portar fins a un bar, que casualment és el de la mare que ha denunciat els fets. La dona li va impedir que les convidés i li va exigir que se n'anés.

L'home, que té 64 anys i és veí del municipi, va marxar del lloc. Però abans d'anar-se'n, segons relata la mare, l'individu va donar el seu número de telèfon a les adolescents i els va dir que el truquessin.

La mare va anar a comissaria a denunciar els fets i els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per assetjament. Després d'identificar el denunciat, que no té antecedents, ahir la policia li va prendre declaració com a investigat.

Els Mossos traslladaran ara les diligències del cas al jutjat d'instrucció de Sant Feliu de Guíxols. A més, arran d'aquesta denúncia, la policia també controlarà l'individu.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS