En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El control conjunt entre les policies de Llagostera, Cassà i Caldes. / Foto: Ajuntament de Caldes de Malavella

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Després de l’acord pioner a les comarques gironines signat entre les policies locals de Llagostera, Cassà de la Selva i Caldes de Malavella s’ha realitzat el primer control conjunt.

En concret es va dur a terme el passat dissabte 18 de juny a l’avinguda Caldes de Malavella a la rotonda de la carretera Llagostera direcció Cassà de la Selva.

El control, que va durar fins la matinada de diumenge, es va ser de seguretat ciutadana, drogues i alcoholèmia.

Hi van participar la Unitat Canina i 3 agents de Caldes, el vehicle d’atestats i 2 agents de Cassà i 2 vehicles patrulla i 2 agents de la Policia Local de Llagostera i va ser el primer exercici conjunt des de la formalització del conveni de col·laboració de les tres policies locals.

Entre els tres cossos sumen un plantilla total de 48 agents i donen servei a uns municipis que en conjunt superen els 27.000 habitants i sumen gairebé 180 km2.

L’acord, signat el passat 1 d’abril, inclou un pla de treball conjunt, la compra unificada de material per estalviar recursos, així com un pla de formació conjunta i continuada que permetrà enfortir la relació entre el personal de les tres poblacions i compartir els coneixements i experiències.

Es preveu un catàleg de punts estratègics repartits pels tres municipis per fer controls de seguretat i de trànsit, així com un catàleg de situacions de risc o d’emergència que permetrà reforçar les actuacions amb el personal dels altres dos municipis sempre que sigui necessari.

Vota el número 1

Pel 9 de desembre

COL·LABORADORS