En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un cotxe de la Policia Nacional, un de la Guàrdia Civil i una de la Policia Local de Llançà abans d'un operatiu policial. / Foto: Policia Nacional

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Policia Nacional, Guàrdia Civil, Inspecció de Treball i les policies de Platja d'Aro i de Llançà han obert 6 expedients per infringir la normativa d'estrangeria després de controlar diversos establiments d'aquestes poblacions de la Costa Brava.

L'objectiu d'aquest dispositiu policial era prevenir i detectar delictes relacionats amb l'explotació laboral.

A més, en l'operatiu s'ha identificat a 27 persones estrangeres per saber si tenien els papers en vigor. En una de les inspeccions es van trobar amb una persona que tenia un decret d'expulsió en vigor.

Per la seva banda, la Guàrdia Civil s'ha emportat una gran quantitat de productes d'estètica per incomplir amb la normativa fiscal. Inspecció del Treball ha obert un expedient contra un dels establiments que tenia treballadors sense donar d'alta. Per últim, a Platja d'Aro van trobar una víctima i el seu agressor, que tenia una ordre d'allunyament en vigor. La policia local es va fer càrrec d'aquest últim cas.

Vota el número 1

Pel 7 d'octubre

COL·LABORADORS