En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un home de nacionalitat alemanya i de 74 anys ha mort aquest dijous a la tarda ofegat a la platja del Cortal de Sant Pere Pescador.

El socorrista de la platja l'ha tret de l'aigua quan estava inconscient i ha trucat al 112 quan faltaven tres minuts per un quart de quatre de la tarda. Mentre no arribaven els serveis d'emergència, el socorrista ha intentat reanimar el banyista.

Fins a la platja de Sant Pere Pescador s'hi han desplaçat dues dotacions terrestres del Sistema d'Emergències Mèdiques i un helicòpter medicalitzat. Després de fer-li les maniobres de reanimació no han pogut salvar l'home.

Fins al lloc dels fet també s'hi han desplaçat tres dotacions dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Guàrdia Civil. En el moment en què l'home s'ha banyat hi havia la bandera groga hissada en aquesta platja.

Des de Protecció Civil recomanen que els banyistes optin per anar a platges que estiguin vigilades i que s'extremin les precaucions abans d'entrar a l'aigua i fixar-se en la bandera que oneja en cada moment.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS