En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Uns dels plafons situat al Parc de l’Estació de Llagostera. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Per tal de fomentar i promocionar el patrimoni cultural de Llagostera i per preparar-se per la temporada turística s’ha renovat i reforçat la senyalització turística del municipi.

En concret l’Ajuntament de Llagostera des de Llagostera Activa han instal·lat 11 elements per a senyalitzar els punts d’interès amb informació cultural i històrica del municipi.

També s’han restaurat diversos elements que estaven deteriorats pel pas del temps com per exemple la senyalització instal·lada al mirador de la Torre de la Presó i que detalla la visió panoràmica del territori.

La nova senyalització compta amb una fotografia il·lustrativa, un text amb 3 idiomes (català, anglès i castellà), un codi QR per poder ampliar la informació i també en alguns casos poder realitzar la visita virtualment.

A la part inferior dels tòtems s’hi ha afegit contingut adaptat al públic infantil per potenciar el turisme familiar.

Segons ha explicat el regidor de l’Àrea de Promoció Econòmica, Eduard Díaz, “els tòtems conviden tant als turistes que ens vinguin a visitar, com als mateixos llagosterencs i llagosterenques a redescobrir el poble de Llagostera”.

D’altra banda amb aquesta actualització s’ha aprofitat per redactar un manual d’estil que ha de servir per uniformar l’estètica de les senyalitzacions turístiques que hi ha al municipi.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS