En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un concert del Musicant de Campllong en una de les passades edicions. / Foto: Musicant

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El festival Musicant de Campllong, prepara la 19a edició amb un cartell de luxe del 30 d’agost al 3 de setembre.

Hi actuarà el grup Obeses, Marina Rossell, la Balkan Paradise Orquestra, Sabor de Gràcia i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 amb la soprano Marta Velero.

Els concerts iniciaran el 30 d’agost amb l’actuació de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 juntament amb la soprano Marta Velero. Serà “Musicàtnia, a Caterina Albert (Victor Català), un repàs musical a una època esplendorosa de la cultura catalana presentat en format d’actriu recitant, soprano i orquestra de corda.

L’endemà 31 d’agost serà el torn de la Rumba Catalana a càrrec del grup nascut el 1994 al barri barcelonès de Gràcia, Sabor de Gràcia. Els hereus de la Rumba Catalana de Peret. Oferiran un repertori que viatjarà entre la salsa, la rumba i la música d’arrel llatina.

El tercer concert programat al Musicant d’aquest 2022 serà l’1 de setembre amb la Balkan Paradise Orquestra. Les seves integrants presentaran el seu nou espectacle basat en la fórmula BPΩ com a essència de la banda.

La programació seguirà el 2 de setembre amb el grup Obeses més el cor d’Obeses oferint la presentació del seu sisè àlbum “Amb l’ai al cor”. Un concert amb un cor mixt de 12 veus que aporta una capa més d’èpica i transcendència al repertori de la banda.

L’encarregada de tancar el Musicant de Campllong serà Marina Rossell el 3 de setembre. Presentarà el seu nou disc “300 crits”. Farà sonar les seves cançons nascudes de totes les emocions humanes. Des de la França de la resistència amb “Sota el cel de París”, fins als nostres dies amb “Morir d’un llamp” o “Guardo el dubte”. Unes peces que, segons l’artista, neixen de la necessitat de sobreviure en temps maleïts.

Les entrades pels concerts surten a la venda aquest divendres 1 de juliol al preu de 12€ anticipades i 15€ si s’adquireixen a la taquilla. Els organitzadors, l’Ajuntament de Campllong, també ofereixen un pack especial per poder anar a veure els 5 concerts programats per 50€.

D’altra banda, la presentació del festival de música catalana es farà el proper dimecres 6 de juliol als Jardins de l’Església de Campllong. Serà un concert gratuït a càrrec de la Black Music Ensemble i que interpretaran un repertori de Funk i Soul enèrgic. Una selecció de músics dels diferents projectes formatius que formen part de la família Black Music Big Band. També hi participaran diversos convidats vinculats al festival Musicant de Campllong.

Les entrades pel concert de presentació es poden reservar a partir d’aquest divendres 1 de juliol.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS