En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els regidors de cultura de Llagostera i Cassà a la C-65 amb els cartells del cicle de música Jazz. / Foto: Brauli Gener

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les àrees de cultura de Llagostera i Cassà s’han unit per crear un projecte conjunt i promoure els espais de música local en directe.

Es tracta del cicle de música Jazz C-65 i que es realitzarà el 8 i 22 de juliol.

El nom del cicle ha sorgit de la voluntat de buscar metafòricament la via d’unió i comunicació entre els dos municipis i fa referència a la carretera C-65 que uneix Llagostera i Cassà.

Aquest cicle de música Jazz comptarà amb dos concerts, el primer serà el 8 de juliol a Llagostera (21h), en concret a la zona esportiva de La Canyera, al costat de la piscina.

El primer concert anirà a càrrec d’Àlex Cassanyes que presentarà el seu disc “Composició II” i comptarà amb la participació d’Alba Careta a la trompeta, Joan Codina al trombó, Marcel·lí Bayer al saxo alt i clarinet, Sergi Felipe al saxo tenor i flauta, Jordi Santanach al saxo tenor i clarinet baix, Leo Tejedor a la guitarra, Néstor Giménez al piano, Giuseppe Campisi al contrabaix i Òscar Domènech a la bateria.

Després del concert es farà una Jam Session oberta amb la participació de diversos músics locals que hi vulguin participar.

Pel que fa al concert a Cassà de la Selva es farà el 22 de juliol a la Piscina Municipal (21h)  i hi actuarà Seven Sides. Presentarà una proposta jazzística particular, una formació a set bandes amb les veus de Paula Barranco, Elisenda Julià i Diana Palou i acompanyades a la trompeta amb Víctor Carrascosa, Diego Hervalejo al piano, Juan Pastor al contrabaix, David Gómez a la bateria i amb arrenajaments i composicions d’Alfons Carrascosa.

Al finalitzar també es farà una Jam Session oberta.

Durant els dos concerts hi haurà servei de bar i sopar i es pot reservar taula als webs de l’Àrea de Cultura de Llagostera i de l’Àrea de Cultura de Cassà de la Selva.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Llagostera, Enric Ramionet, ha explicat que el cicle neix amb una programació modesta pel que fa al nombre de concerts, però de qualitat amb la intenció d'ampliar-la i fer-la créixer i posar en valor la capacitat d'unir esforços en la promoció conjunta del Jazz.

Per la seva banda, el regidor de Cultura de Cassà de la Selva, Joan Casabó, ha destacat la importància que pobles de mida mitjana i allunyats dels grans escenaris del país siguin capaços d'oferir programacions de qualitat partint de la creació de sinergies entre ells amb la voluntat de convertir-se en referents.

Vota el número 1

Pel 6 d'octubre

COL·LABORADORS