En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La depuradora de Maçanet de la Selva.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Maçanet de la Selva ha inaugurat aquest dijous les obres d'ampliació de la depuradora, que han costat 6,4 milions d'euros i que han permès doblar-ne la capacitat.

Els treballs han consistit en la remodelació de la planta, en servei des del 1979 i ampliada al 1995, construint-ne pràcticament una de nova.

Amb les obres, l'espai tindrà una capacitat de tractament de 2.000 metres cúbics al dia, una xifra equivalent a una població de 16.000 habitants. Dona servei a Maçanet de la Selva, el nucli del Molí i els polígons industrials de Puigtió, Can Roure i la Torderola.

El tractament de la planta és tipus biològic, amb eliminació de la matèria orgànica, el nitrogen i el fòsfor, i disposant d'un sistema de desodorització. El punt d'aportació de l'aigua tractada és la riera de la Torderola, dins de la conca del riu Tordera.

Les obres han tingut una durada de 14 mesos. Abans de la inauguració, el director de l'ACA i l'alcaldessa de Maçanet de la Selva s'han reunit a l'ajuntament per abordar la situació del subministrament d'aigua a la urbanització Maçanet Residencial Parc.

Vota el número 1

Pel 2 de desembre

COL·LABORADORS