En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El nucli costaner de Calella de Palafrugell, on hi ha hagut microtalls de llum que han afectat hotels, bars i restaurants aquests dies. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Durant els últims caps de setmana, els nuclis de Tamariu, Llafranc i Calella de Palafrugell van patir constants microtalls elèctrics en el subministrament elèctric.

Així ho va denunciar la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava, que localitza els pics de la incidència durant els caps de setmana, quan hi ha una major afluència de gent als establiments.

Ara, la companyia Endesa, el sector hoteler de Palafrugell i l'Ajuntament del municipi s'han reunit per abordar el problema dels microtalls de llum.

Durant la trobada, Endesa es va comprometre amb a mantenir una comunicació "constant, fluida i directa" entre l'empresa i l'Ajuntament per fer un seguiment del subministrament elèctric a les zones de costa durant l'estiu.

L'alcalde del municipi, Joan Vigas, valora positivament la reunió i diu que estaran al costat del sector fent seguiment perquè es pugui donar "un bon servei com a municipi turístic" que són.

Vota el número 1

Pel 2 de desembre

COL·LABORADORS