En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El robatori va tenir lloc aquest dimarts a la tarda. Cap a les dues, les càmeres de videovigilància que hi ha a Platja d'Aro van enviar una alerta a la comissaria de la Policia Local.

Els lectors de matrícula havien detectat un cotxe, que tenien fitxat perquè els seus ocupants ja havien comès delictes contra el patrimoni.

Una patrulla de paisà va començar a seguir amb cotxe el vehicle sospitós mentre circulava per Platja d'Aro. I aquí, ja van veure que els lladres seguien un altre cotxe, que conduïa una dona d'edat avançada. La víctima va enfilar cap a Calonge i Sant Antoni amb els delinqüents al darrere.

La Policia Local de Platja d'Aro va avisar la d'aquest municipi i van continuar seguint la petja als sospitosos. Els agents van veure com la dona s'aturava davant de casa seva i, quan es disposava a descarregar la compra que havia fet en un supermercat, va ser quan els lladres van actuar. Un d'ells li va obrir la porta d'una revolada, va posar el braç a dins i li va arrabassar la bossa de mà i li van robar 800 euros.

Les patrulles de les dues policies van activar les sirenes per donar-los l'alto, i va ser aleshores quan va començar una persecució pels diferents carrers del municipi.

Els lladres van intentar fugir a tota velocitat, però els agents els van poder aturar a l'atura del cementiri vell de Calonge, quan volien enfilar la carretera cap a Palamós.

Els dos homes, a qui van arrestar per un delicte de furt, són d'origen romanès. Tenen 28 i 41 anys i viuen a Sabadell. Entre tots dos acumulen més de vint antecedents i, de fet, feia pocs dies que havien sortit de la presó (on hi havien ingressat, precisament, per cometre aquesta mena de robatoris).

Vota el número 1

Pel 8 de març

COL·LABORADORS