En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'incendi que els dos joves detinguts a Palafrugell van provocar en una zona de canyissars propera al camí de ronda que porta cap al municipi. / Foto: Policia Local de Palafrugell

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els dos joves van actuar a primera hora del matí del passat diumenge, en plena onada de calor i quan el municipi es troba dins el nivell 3 del Pla Alfa.

Poc després de les 7 del matí, la Policia Local de Palafrugell va rebre la trucada d'uns testimonis alertant que una zona d'arbustos s'estava cremant. Les flames afectaven un espai a tocar de la benzinera que hi ha a l'autovia entre Palafrugell i Calella.

Una patrulla es va acostar fins al lloc i van alertar els Bombers per evitar que les flames s'escampessin. Mentre es trobaven allà, els agents van poder veure com dos nois fugien en bicicleta.

Poc després, la Policia va rebre l'alerta d'un altre incendi. En aquest cas, s'estaven cremant uns canyissars propers al camí de ronda que va cap a Palafrugell.

Després que els Bombers apaguessin aquest altre foc, la policia va començar a buscar els dos nois i els va trobar poc després. Un d'ells portava un encenedor al damunt. Per això, els agents els van detenir per un delicte d'incendi.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS