En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les Autoritats Territorials de la Mobilitat (ATM) de Girona, Lleida i Tarragona han aprovat la reducció del preu dels principals títols de transport públic integrat entre setembre i desembre.

Les administracions consorciades han decidit complementar la reducció del 30% que aporta el govern espanyol amb un altre 20% a càrrec dels pressupostos de les entitats en els bitllets integrats més recurrents, com la T-MES i la T-50/30.

En canvi els títols multiviatge per a usuaris menys habituals tindran el descompte del 30%. És el cas de la T-10 que tindrà un preu de 7 euros a les comarques de Ponent; de 7,70 a les comarques gironines i de 8,60 al Camp de Tarragona en els trajectes d'una zona.

D'altra banda, també tindran un 50% de descompte els títols T-10/120 establerts a diversos territoris, com en els recorreguts interns de les Terres de l’Ebre; les comunicacions des de les Terres de l’Ebre amb Tarragona i Barcelona; de diverses comarques del Pirineu amb Lleida o Barcelona; del Baix Empordà i l’Alt Empordà amb Barcelona o als abonaments amb targeta moneder existent a la Garrotxa, el Ripollès, el Pla de l’Estany o la Selva.

Vota el número 1

Pel 10 de maig

COL·LABORADORS