En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Departament de Drets Socials obre aquest dijous la convocatòria de 2022 per a la concessió de subvencions a entitats destinades a programes d'interès general, amb càrrec al 0,7% de l'IRPF.

Les subvencions són per a activitats de l’àmbit de polítiques socials i polítiques d’igualtat, de dones i d’immigració del Departament d’Igualtat i Feminismes.

El pressupost de la convocatòria enguany és de 34.100.796 euros i es destinaran tant a projectes com a l’adquisició d’equipament i a inversions d’obres de les entitats.

Mitjançant aquestes línies de subvenció, l’any passat es van finançar 884 projectes de més de 250 entitats arreu del país.

La convocatòria s’adreça a entitats que treballen en els àmbits de la protecció social i accions d’urgència social, la infància i l’adolescència, les famílies, el voluntariat, la joventut o el poble gitano.

D’altra banda, les subvencions també inclouen línies dirigides a entitats dedicades al foment de la igualtat entre dones i homes, garanties de drets i no-discriminació, i que treballen amb persones migrades, refugiades i sol·licitants de protecció internacional.

Les subvencions també contemplen inversions d’obres de reforma, reparació, adequació i millora de centres, pisos i unitats d'atenció que ofereixin aquestes activitats.

El Diari Oficial de la Generalitat publica aquest dimecres la convocatòria per aquests programes. El període per presentar sol·licituds començarà demà i estarà obert fins al 23 de setembre.

Vota el número 1

Per l'1 de desembre

COL·LABORADORS