En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Diverses bicis robades que els Mossos d'Esquadra van trobar en un aparcament tancat de Salt. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els fets van tenir lloc la matinada del 31 d'agost a Girona quan un home va entrar en una comunitat de veïns i va forçar la porta de 12 trasters per emportar-se bicicletes i altres objectes de valor.

Després de denunciar-ho i gràcies a la participació ciutadana, els agents dels Mossos d'Esquadra van localitzar un garatge de Salt on hi havia part dels objectes robats.

Els policies van recuperar tres de les bicicletes robades aquella nit, catorze més de dubtosa procedència, dos patinets elèctrics, set quadres de bici desballestats i diverses rodes empaquetades.

Arran de les evidències els Mossos van detenir l'home, de 49 anys, que feia servir la plaça d'aparcament.

La investigació segueix oberta amb l'objectiu d'esbrinar l'origen de les 14 bicis que hi havia en l'aparcament de Salt i no es descarta que el detingut estigui implicat en altres fets delictius. L'home, que no té antecedents, va declarar davant de la policia i properament serà citat per fer-ho davant del jutge instructor de la causa.

Els Mossos d'Esquadra recorden la importància d'anotar el número de bastidor de les bicis per tal de comunicar-ho en cas de robatori. Es tracta d'un número únic i exclusiu que les identifica i permet saber si una bici és robada o no al moment. Aquest número habitualment es troba al quadre de la bicicleta, sota la caixa del pedaler.