En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La bassa on va llençar la gossa. / Foto: ACN

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El cas es remunta a l'11 d'agost. Una persona va donar l'avís que havia vist un animal mort en una basa de Sant Feliu de Guíxols, a la zona de Sant Amanç.

A la bassa, que està envoltada per una gran tanca de 2 metres d'alçada, ja fa uns mesos hi va aparèixer un altre gos mort.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació i, tot i que l'animal no duia cap xip identificador, van esbrinar que el seu propietari l'havia dut a un veterinari assegurant que se l'havia trobat i que estava malalta. La gossa tenia leishmaniosi.

Tenia una nova cita però la va anul·lar assegurant que l'animal ja estava millor. La investigació, però, va concloure que la gossa era seva.

Amb aquesta informació, els Mossos van citar un l'home, de 71 anys, i li van prendre declaració. L'home va acabar reconeixent els fets i el van arrestar per un delicte de maltractament d'animal domèstic.

L'home va llençar la gossa viva per sobre de la tanca que envolta la bassa. L'animal duia una corda lligada al coll i a l'altre extrem hi havia un bloc de formigó d'uns 60 centímetres.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS