En directe: Compàs de Cobla - REPETICIÓ

 Llagostera Ràdio on-line

Una de les plantacions de marihuana de Lloret de Mar. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut 4 homes, d'entre 19 i 29 anys, com a responsables de 3 cultius amb més de 2.000 plantes de marihuana en una zona boscosa i de difícil accés a Lloret de Mar.

Els fets es remunten a finals del mes de juny quan, gràcies als agents de l'Àrea Central de Mitjans Aeris, els mossos van saber que hi havia tres plantacions de marihuana en un punt de difícil accés proper a la urbanització de Montlloret.

Després de les primeres investigacions, la policia ho va confirmar i el passat 1 de setembre s'hi va dur a terme un operatiu de matinada. A banda de les plantes, també hi van trobar gairebé 15 kg de cabdells secs preparats per a la seva venda i distribució.

En l'operatiu hi van participar agents del Grup Especial d'Intervenció per assegurar la zona, agents de la Unitat d'Investigació i de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Blanes i Lloret de Mar, agents de la Policia Nacional de Lloret, efectius del Cos d’Agents Rurals i personal d’agrupacions de defensa forestal que van ajudar en la destrucció de les plantes.

Després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar presó provisional per a un d'ells i llibertat amb càrrecs per als altres tres.

Vota el número 1

Pel 10 de febrer

COL·LABORADORS