En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Per millorar la qualitat de vida i promoure hàbits alimentaris saludables a les persones amb càncer, des de l’Oncolliga Girona s’activarà un nou servei d’assessorament en nutrició i càncer.

Aquest servei, que es posarà en marxa al mes d’octubre, anirà a càrrec d’Olga Esparch, especialista en salut integrativa, i s’oferirà tant presencial a la seu de la Fundació Oncolliga a Girona com també online.

En concret el servei consistirà de 5 visites per pacient, un número de sessions que segons expliquen des de l’entitat és suficient per interioritzar i consolidar els nous hàbits. Tindrà un preu simbòlic de 15€ cada una de les sessions.

Unes sessions que seran personalitzades i on els pacients podran aprendre quin són els aliments més idonis en el procés de la seva malaltia, com confeccionar un menú segons les seves necessitats personals i de salut, disminuir els efectes secundaris dels tractaments a través de l’alimentació, millorar el sistema digestiu i immunitari i entendre la importància de la nutrició i el càncer.

El nou servei de nutrició se suma a l’ampli ventall de serveis assistencials que l’Oncolliga ofereix als pacients de càncer de les comarques gironines amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida durant el procés de la malaltia. Alguns d’aquests serveis, com l’atenció psicològica, la llar-residència, el préstec de material específic i la fisioteràpia a domicili, estan disponibles des de fa més de 20 anys, i d’altres s’han anat incorporant de manera progressiva, en funció de les necessitats detectades a cada moment: drenatge limfàtic, estètica oncològica, banc de perruques, gimnàs i marxa nòrdica, neteja de la llar o assessorament legal.

L’entitat, que actualment compta amb 2.100 socis i 84 delegacions repartides per tota la demarcació, treballa també amb els infants i adolescents en la prevenció i la promoció d’hàbits saludables i col·labora en la investigació sobre el càncer donant suport a diferents grups de recerca.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS