En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El regidor de Festes, Eduard Diaz, juntament amb membres de les entitats socials i de la Comissió de Festes durant l'entrega dels beneficis de la barra solidària. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Festa Major de Llagostera d’enguany va recuperar després de 2 anys la barra solidària durant els concerts a l’edifici Polivalent.

La recaptació anava destinada a dues entitats, la Creu Roja i Llagostera Solidària.

Aquest dimecres l’Ajuntament de Llagostera ha fet entrega dels beneficis de la barra, que es va gestionar des de la Comissió de Festes, a les dues entitats, en concret un total de 8.220€, i que s’han repartit a parts iguals entre les dues.

A banda de la barra solidària, la Festa Major també tenia una altre recollida de fons solitaris, en concret amb la venda de banderoles. En aquest cas es van recaptar 894€ i que s’han entregat un any més a l’entitat local Lluito per tu.

Durant l’entrega dels guanys de la barra i les banderoles, el regidor de Festes, Eduard Diaz, ha agraït “la feina i els esforços” de la Comissió de Festes durant els dies va es va celebrar la Festa Major (3 al 7 de juny) i ha agraït que decidissin tornar a destinar els diners a causes benèfiques i solidàries.

Diaz també ha destacat que “com a Ajuntament i poble hem d’estar molt contents de comptar amb la col·laboració de la Comissió de Festes i de les entitats socials locals que treballen per millorar la vida de les persones”

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS