En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte passat tres homes, de 30, 35 i 44 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a empresa i un delicte de robatori amb força a interior de vehicle a Aiguaviva.

Eren aproximadament les 11h de la nit quan una patrulla de seguretat ciutadana de la comissaria de Salt va ser requerida per adreçar-se fins una empresa d'Aiguaviva amb un avís d’alarma.

Quan els agents van arribar al lloc van comprovar que un punt de la tanca perimetral tenia la reixa tallada, segurament fet amb unes tenalles, la malla estava doblegada, de manera que algú havia accedit per la part posterior del pati de l’empresa.

A dins van localitzar un turisme estacionat que tenia el vidre davanter dret trencat, un dipòsit de gasoil de grans dimensions i material en desús. Al final del pati, els mossos van trobar ajupits dos homes. Ambdós portaven uns guants posats i un d’ells tenia unes tenalles en una butxaca dels pantalons i una llanterna.

A la part posterior de l’establiment els agents van localitzar un tercer home dins una furgoneta amb actitud vigilant. En l’escorcoll d’aquest vehicle van trobar una palanca tipus bec de lloro i una fulla de serra.

Els agents van detenir els tres homes. Els tres detinguts, tots amb antecedents, van passar el 4 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS