En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un dels gats que hi ha la colònia que gestiona Gats108 i on hi ha hagut el robatori. / Foto: Associació Gats108

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Associació Gats108, que vetlla pel benestar dels gats de carrer a Llagostera, denúncia un robatori la nit del passat dilluns.

Segons informa l’entitat a través d’un comunicat a les xarxes socials, el robatori va passar a una de les colònies de gats que gestionen i d’on es van emportar tot el menjar pels animals, juntament amb les mantes que estaven preparades per a la previsió de pluja dels propers dies.

Des de Gats108 indiquen que “s’ha d'estar molt buit per dins, per robar als pobres, li has tret menjar a un animal malalt, que només pot menjar un tipus de llauna. Saps què? Treure la teva frustració, amb els qui no tenen RES, animals abandonats, geriàtrics, malalts, és de ser molt miserable...”.

L’entitat informa que ja han posat la corresponent denúncia a la policia.

Degut al robatori, demanen ajuda urgent, ja que necessiten pinso pels gats, menjar humit per gats adults i petits i mantes.

Per poder fer els donatius s’han habilitat dos punts de recollida, un és a un establiment del carrer Compte Guifré de Llagostera número 11 de dimarts a diumenge de 10h a 15h on es pot portar el menjar. I l’altre punt és per poder portar mantes, en concret a la Deixalleria Municipal.

També es poden fer aportacions econòmiques per ajudar a l’entitat tant per Bizum amb el codi 00850 o bé al número de compte ES06 0081 5392 1800 01230431.

L’Associació Gats108 es va crear l’any 2016 i gestiona diverses colònies de gats al carrer al municipi, vetllen pel benestar i la salut dels animals i en frenen la proliferació incontrolada amb l’esterilització d’aquets. També intenten afavorir l’adopció dels gats que recullen.

Segons les dades de l’entitat, alimenten entre 75 i 80 gats del carrer i de les cases d’acollida al dia.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS