En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El cicle “Jo Coco: el repte Residu Zero” impulsat per l’Ajuntament de Llagostera aposta per la reducció de residus i el consum conscient.

En total son 5 xerrades repartides durant el mes d’octubre i novembre on es donarà a conèixer els secrets sobre l’estil de vida residu zero, amb alternatives de consum i s’encoratjarà als participants a reduir els seus residus.

Segons informa el consistori, amb aquest cicle, els participants es convertiran en consumidors conscients i experts en residu zero.

En concret a les diferents xerrades es donaran a conèixer alternatives als productes d’un sol ús, a quins comerços de Llagostera es pot comprar sense envasos, amb productes ecològics o de proximitat, també alternatives d’higiene convencionals com per exemple fer una neteja domèstica sense tòxics, entre d’altres.

Tots els participants que assisteixin a un major nombre de xerrades rebran un kit d’elements reutilitzables com bosses de malla, carmanyoles i un got reutilitzable.

Les xerrades son: estil de vida residu zero (5 octubre), higiene i neteja (13 octubre), ruta comerç verd (20 octubre), el repte residu zero (27 octubre) i com seguim (24 novembre). Es duran a terme a la Sala Polivalent del Centre Cultural Can Roig a les 19h, excepte la del 20 de novembre que serà una ruta per descobrir el comerç verd de Llagostera.

Per participar-hi caldrà fer una inscripció a través d’un formulari que s’ha habilitat al web de l’Ajuntament de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS