En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un total de 195.902 nens i nenes d'infantil i primària dels centres públics de Catalunya han fet ús del servei de tardes de lleure educatiu al setembre, el 45% dels alumnes.

Una xifra similar al nombre d’alumnes que fan ús habitualment del servei de menjador, que és d’un 40% segons dades del departament d’Educació.

El 98,51% dels centres no han notificat problemes pel que fa a la necessitat de reajustar el nombre de monitors, i les incidències detectades han estat mínimes, només en un 1,49% dels centres, i la majoria han estat per ajustar els monitors al nombre d’alumnes. En aquests casos, s’han anat resolent a mesura que s’han pogut solucionar amb les empreses contractades per oferir el servei.

Els centres amb incidències comunicades han pogut disposar finalment del nombre assignat de monitors, i en cap cas s’ha deixat d’oferir el servei de tardes de lleure. S’han contractat un total de 25.830 monitors per a les activitats organitzades.

Pel que fa als centres que han demanat excepcionar les activitats, també han pogut dur a terme les activitats habituals amb normalitat. Són un total de 77 centres tant d’educació especial com escoles rurals.

El departament iniciarà aquest octubre una avaluació de les tardes de lleure educatiu amb tots els agents de la comunitat educativa per tal de valorar com s’implementarà l’avançament del curs escolar 2023-24.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS