En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El matxet de 45 centímetres trobat dins del vehicle del detingut. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Llagostera a un home de 22 anys que transportava sobres de paqueteria amb marihuana, tetrahidrocanabidol i un matxet de grans dimensions.

L'individu va ser sorprès en un control preventiu a la GIV-6821, al punt quilomètric 1. Els agents van detectar que l'únic ocupant del turisme estava nerviós i dubitatiu i, per això, van escorcollar el vehicle.

En el registre, van trobar dos sobres d’enviament postal de color marró amagats sota el seient del conductor. Aquesta troballa va fer que el noi intentés marxar corrents, però el agents el van interceptar i immobilitzar.

Els fets van passar el 12 d'octubre i ara se l'investiga com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública.

Els dos sobres localitzats sota el seient del conductor contenien dos paquets transparents envasats al buit d’un pes de 140 i 250 grams de marihuana, respectivament. També van localitzar un tercer sobre d’enviament postal que contenia 33 contenidors tipus pipeta de tetrahidrocanabidol.

A més, dins d'una bossa de plàstic van trobar una balança de precisió, una llibreta amb anotacions de pesatges i nomenclatures i un rotlle de plàstic per envasar al buit. L’home viatjava amb un gran matxet d’una fulla de 45 centímetres.

El detingut, a qui no li consten antecedents policials, van passar el dia 13 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, i va sortir en llibertat a l'espera de judici.