En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El Ple de l'Ajuntament de Llagostera.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Ajuntament de Llagostera ha decidit no apujar les taxes ni els impostos per al proper 2023. Així ho va detallar el regidor d’Hisenda, David Parron, al Ple d’ahir dimecres.

Com és costum al Ple del mes d’octubre s’hi tracten les modificacions de les ordenances fiscals, però al d'aquest any no s'ha portat aquest punt a l'ordre del dia.

Parron va detallar que aquest fet es deu a que finalment des de l’equip de govern es va decidir no modificar-les i per tant congelar-les per al proper any.

El regidor ho va justificar per l’increment de l’IPC que estan patint les famílies i que “no va aparellat habitualment a una recuperació del poder salarial”. També s’ha decidit per tots els increments que hi ha en el cost de la llum, el gas, els aliments, entre d’altres.

La congelació de les taxes i impostos suposarà menys ingressos al consistori, que també ha vist augmentada la factura energètica i en aquest sentit de cara al pressupost del 2023, el regidor d’hisenda va explicar que “s’haurà de presentar un pressupost tenint cura de les partides que aprovem perquè suposarà un esforç per l’Ajuntament, tot i que és oportú i val la pena fer aquest esforç”.

Parron si que va detallar en el torn de precs i preguntes que de moment l’única taxa que es modificarà és la d’esports. De fet s’eliminarà la taxa d’utilització del rocòdrom, el qual ja no hi és. La intenció de l’equip de govern és portar-ho al Ple del proper mes d’octubre.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS