En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves de 23 anys que havien fet compres amb targetes de crèdit duplicades a través de mòbils a Girona. Els hi atribueixen un delicte d'estafa.

Cap a les 6 de la tarda del passat divendres 18 de novembre, una patrulla de seguretat ciutadana va rebre un avís per anar a una botiga del centre de la ciutat on hi havia els dos sospitosos intentant pagar amb una targeta de crèdit que no era seva.

Un cop fetes les comprovacions, els mossos van descobrir que el titular de la targeta era un veí de Palma de Mallorca. Tot i que tenia la seva tarja física, els sospitosos estaven utilitzant el format digital des del telèfon.

Els mossos van identificar els dos homes, que no van aclarir la procedència de la numeració de la targeta que tenien al mòbil i van donar respostes incoherents. Al damunt duien quatre terminals amb els quals havien efectuat pagaments amb una altra targeta electrònica en un establiment de la zona.

Els agents van detenir els sospitosos i van traslladar el cotxe que feien servir fins a dependències policials per fer el registre. Durant l'escorcoll del vehicle van localitzar 11 telèfons mòbils més, llaunes de tabac, caixes de carbó i una shisha amb els seus accessoris.

La investigació continua oberta per determinar si els implicats han comès altres estafes amb targetes duplicades.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el 19 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona i van sortir en llibertat a l'espera de judici.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS