En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els tres regidors de la CUP-Alternativa, amb David Parron al mig, durant el Ple del passat 30 de novembre. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el transcurs del Ple de l’Ajuntament de Llagostera celebrat ahir dimecres a la nit, David Parron Ojeda va renunciar a l’acta de regidor.

Parron (CUP-Alternativa per Llagostera) formava part de l’equip de govern des del 2019 i s’ocupava de les àrees d’Hisenda, Medi Ambient, Recollida i tractament de residus, Medi rural, Medi forestal, ADF i Protecció dels animals.

En la seva carta de comiat llegida durant la seva intervenció al Ple va explicar que “han estat més de 9 anys formant part de diferents consistoris, entre oposició i govern. Crec que ha arribat l’hora de fer un pas al costat, no de desaparèixer, perquè en política s’hi està per sempre, però ha arribat l’hora de deixar la institució i deixar pas a sang nova”

El fins ara regidor també va destacar que “marxo ben tranquil, segur de què la persona que em substituirà està suficientment preparat políticament i que farà un gran paper com a regidor com, d’altra banda, faria qualsevol de les persones que vam conformar la llista de CUP-Alternativa ara fa 3 anys i mig”.

David Parron va explicar que també deixava el consistori ja que obria una nova etapa professional, i segons va explicar “em limitaria la flexibilitat que requereix una tasca tan absorbent com la de regidor, que m’obligarà a absentar-me de manera periòdica, i que hauria reduït la dedicació que requereixen les àrees de les que fins avui n’he estat el responsable”.

En el seu comiat va fer diversos agraïments, tant a Lluís Postigo, a qui va substituir com a regidor d’Alternativa per Llagostera al maig del 2013, als components del seu partit, també a Fermí Santamaria al qual va agrair el suport i la confiança durant la seva època d’alcalde, als treballadors del consistori i a tots els membres de l’equip de govern (ERC i CUP-Alternativa).

Es preveu que el substitueixi en el càrrec, Jordi Casas Comas, cinquè de la llista electoral presentada l’any 2019, després que Marta Prieto Bayé hagi renunciat per motius personals i professionals.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS