En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El públic a un dels concerts de Cap Roig. / Foto: arxiu ACN

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Clipper’s Live ha presentat aquest divendres la programació de la 23a edició del Cap Roig Festival que se celebrarà del 14 de juliol al 19 d’agost.

Entre els grups més destacats que formaran part del cartell hi ha Norah Jones, Ara Malikian, Els Amics de les Arts, Joan Dausà, Simply Red, Els Catarres, Sílvia Pérez Cruz, Stay Homas, Rod Stewart, Mika o Damien Rice.

El festival arrencarà amb les actuacions de Rod Stewart i Ara Malikian i tancarà la 23a edició David Bisbal que commemorà el vintè aniversari de la seva carrera.

La programació infantil presentarà espectacles de Dàmaris Gelabert i el tribut al musical del Rei Lleó ‘De Simba a Kiara’. Vanesa Martín protagonitzarà el concert solidari amb recaptació a l’Associació POTS.

La programació del festival es completa amb les actuacions de Luz Casal, Manuel Carrasco, Sebastián Yatra, Juan Diego Flóres, Lola Índigo, Pablo Alborán i Taburete.

Eels Jardins de Cap Roig, a Calella de Palafrugell, acolliran el tret de sortida amb el compositor britànic Rod Stewart, Ara Malikian serà el següent en trepitjar l’escenari del festival. Sebastian Yatra tornarà a repetir, aquest cop, però, presentant la seva nova gira ‘Dharma’. I Norah Jones celebrarà el vintè aniversari de l’album ‘Come away whit me’.

Pel que fa a les formacions catalanes, Els Amics de les Arts passaran per Cap Roig el 22 de juliol. També ho farà Joan Dausà, Els Catarres o Stay Homas, aquests darrers presentaran el seu segon disc d’estudi.

Enguany el festival comptarà amb la presència de 6 dones al cartell, entre elles Silvia Pérez Cruz presentant el nom àlbum ‘Toda la vida’, Lola Índigo amb ‘El Dragón’ o Luz Casal amb ‘Hola, qué tal y estaba escrito’, entre altres artistes.

Entre les formacions internacionals arribaran al Baix Empordà el cantautor irlandès Damien Rice amb ‘O, 9’ i ‘My favourite faded fantasy’, la banda de soul britànica Simply Red i el referent de pop internacional Mika, que presentarà el llançament del seu àlbum inèdit d’estudi.

Les entrades pela 23 concerts del Festival de Cap Roig es posaran a la venda dilluns que ve a les 10:00h a través del web del certamen. Segons han explicat en roda de premsa, la 23a edició comptarà amb un pressupost de 3,7 milions d'euros.

El preu mitjà de les entrades serà de 75 euros, una xifra, segons els organitzadors, "inferior" a l’any passat.

 

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS