En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El robatori va passar aquest dissabte 18 de març en plena matinada.

Cap a dos quarts de sis, els Mossos van rebre l'avís que uns lladres s'estaven enduent part de la càrrega d'un camió aparcat davant la fàbrica que Nestlé té a Domeny. Havien trencat el precinte del remolc i estaven carregant tot de caixes en una furgoneta.

Quan les patrulles van arribar al lloc, en veure's sorpresos, els lladres van intentar fugir amb el botí a tota velocitat. Per evitar que els identifiquessin, havien tapat les plaques de matricula de la furgoneta amb cinta adhesiva.

Els lladres van conduir de manera temerària pel polígon, van passar a l'altre costat de la rotonda que dona accés a l'AP-7 i fins i tot, durant la persecució, un cotxe patrulla va haver d'esquivar-los per evitar xocar amb ells.

Els Mossos els van poder detenir poc després, quan circulaven pel carrer Bescanó. A dins la furgoneta, hi portaven 263 capses de cafè. Els lladres, dos joves de 20 anys i un altre de 30, ja tenen antecedents per fets similars.

Els mossos els acusen de furt, desobediència a agents de l'autoritat i conducció temerària. Dissabte mateix, tots ells van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona. Han quedat en llibertat provisional.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS