En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El conseller de Salut, Manel Balcells, assegura que no pressionarà el Ministeri de Sanitat perquè retiri l'obligatorietat de l'ús de la mascareta en centres assistencials.

Balcells ha assegurat que no tenen "cap urgència perquè la gent es tregui la mascareta" i creu que la mesura dona "certa prevenció".

El conseller de Salut ha respost a la petició de la presidenta de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), Cinta Pascual, que aquest divendres ha demanat a Salut que els doni suport en la retirada d'aquesta mesura. En declaracions a Catalunya Ràdio, Pascual ha demanat fet "un pas endavant" i permetre que els usuaris de les residències i els treballadors es vegin "la cara".

El Departament de Salut no demanarà al consell interterritorial que es retirin les mascaretes dels centres assistencials. El conseller Manel Balcells considera que la mesura "està bé" perquè ajuda a garantir "certa prevenció" de la covid-19 en espais especialment vulnerables com poden ser hospitals o residències de gent gran.

Manel Balcells ha recordat que la covid-19 "va ala baixa" però insisteix en què "encara existeix". Per això aposta per mantenir l'ús de la mascareta en determinats espais i esperarà que sigui el Ministeri de Sanitat qui acordi la caiguda d'aquesta mesura.

"Quan ens ho diguin, ho farem", ha afirmat el conseller, "però no insistirem perquè sigui abans".

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS