En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Policia Nacional ha tramitat l'expulsió al Marroc de dos lladres multireincidents que vivien en una casa ocupada a Palafrugell.

La policia va rebre queixes dels dos homes que vivien en aquesta casa ocupada i la seva relació amb diversos robatoris i disturbis a la zona. A més, els veïns asseguren que els generaven malestar i sensació d'inseguretat.

Després de revisar la documentació, la policia va veure que els dos joves no tenien papers i estaven essent investigats judicialment per diferents delictes contra el patrimoni.

De fet, acumulaven més de 20 detencions per robatoris amb violència i intimidació receptació i robatori amb força que havien fet en diferents punts de Catalunya.

Arran dels fets, els agents de la Policia Nacional van començar les gestions per tramitar l'expulsió preferent dels dos homes al Marroc. Després que la Subdelegació del govern espanyol aprovés els expedients, els agents del cos van anar a localitzar els homes amb l'ajuda de la Policia Local de Palafrugell. Després, els van ingressar el en Centre d'Internament d'Estrangers de Barcelona fins que acabés la tramitació del procés d'expulsió.

Finalment, els dos homes van ser traslladats al seu país d'origen en un vol acompanyat per una escolta policial de la comissaria de la Policia Nacional de Sant Feliu de Guíxols per garantir que no es produïen incidents.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS