En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Ajuntament de Salt té previst instal·lar plaques fotovoltaiques a les teulades de 4 equipaments municipals. Es volen col·locar a la Pista Poliesportiva i les Naus Guixeres, primer, i més endavant al Teatre i al Mercat.

Per aquests dos últims equipaments, es treballa amb la idea de desenvolupar-ho a partir d'una concessió.

El projecte global, que està exposat a informació pública durant un mes abans no pugui licitar-se, compta amb un pressupost de 479.176 euros.

Aquesta proposta per estendre les renovables als equipaments municipals se suma a la central de biomassa que subministrarà la calefacció i l'aigua calenta a la zona esportiva El Pla de Salt i a les escoles Gegant del Rec i el Pla.

La concessió d'aquesta planta de biomassa es fa per un import de 879.265 euros. L'objectiu és substituir els combustibles fòssils per fonts d'energia renovables i, alhora, reduir els costos de producció d'aigua calenta i calefacció millorant els sistemes de control i eficiència de les instal·lacions.

El regidor de Territori de l'Ajuntament de Salt, Àlex Barceló, explica que tant la planta de biomassa com les primeres instal·lacions de plaques solars als equipaments municipals són "el primer pas de cara a continuar consolidant l'aposta per les renovables que van lligades també a la constitució de la comunitat energètica de Salt".

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS