En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Girona quatre homes, d'entre 31 i 42 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar aquest dijous, quan prop de la mitjanit es va rebre l'avís de l'activació d'una alarma per robatori en una empresa ubicada al carrer camp de les Lloses de la ciutat.

Després de rebre l'avís de l'alarma, diverses patrulles es van adreçar fins a l'empresa. Un cop al lloc, van veure un turisme estacionat a la part posterior de l'empresa amb un home que aguantava la porta del maleter. Seguidament, va aparèixer un altre home carregat amb diversos pots amb la intenció de dipositar-los al vehicle. El turisme estava ple de productes de l'empresa, tals com fertilitzants líquids i un ventilador.

Els agents van accedir a l'empresa per fer més comprovacions i van localitzar dues persones més, que estaven acumulant material al costat d'un forat obert a la part del darrere de l'establiment.

Es va procedir a detenir els quatre homes i van localitzar un segon vehicle estacionat davant de l'empresa que estava carregat amb més material. A dins, hi van trobar sacs de sorra, caixes amb filtres i una màquina de neteja d'aigua a pressió.

Tots quatre tenen múltiples antecedents i passaran aviat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS