En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La casa de Sils on els agents van trobar el cadàver divendres.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El cadàver que els Mossos d'Esquadra van trobar aquest divendres en el garatge d'una casa de Vallcanera a Sils podria haver estat fruit d'una mort violenta.

Els Mossos d'Esquadra han detingut el fill de la víctima com a principal sospitós de la seva mort. De fet, ha reconegut davant dels Mossos d'Esquadra que va matar la seva mare ofegant-la.

Fonts properes al cas apunten que la dona tindria signes de violència però l'avançat estat de descomposició del seu cos no ha permès determinar encara les causes.

Els Mossos van trobar el cos durant l'escorcoll a la casa de la víctima divendres passat. Els veïns n'havien denunciat la desaparició deu dies abans, el 21 d'agost. Alguns d'ells van explicar que no veien a la víctima des del novembre del 2017 i que el seu fill els havia dit que la seva mare havia marxat a viure amb la seva parella.

La resposta del fill, però, no els va convèncer i finalment van decidir denunciar-ho a la policia. A partir d'aquí, es va obrir una investigació i els mossos van arribar a parlar amb el fill per telèfon però que, un cop fet el registre amb la descobert del cos, ja no hi van poder parlar més perquè estava il·localitzable.

Durant el registre, els Mossos van descobrir que al garatge hi havia el cos d'una dona en un estat avançat de descomposició. El cadàver estava embolicat amb una bossa de plàstic i lligat amb una corda al voltant del cap per subjectar-lo.

El jutge ha decretat el secret de sumari i es preveu que en els propers dies el detingut passi a disposició judicial. Els Mossos l'han traslladat a la comissaria de Santa Coloma de Farners per prendre-li declaració.