En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El partit més votat a les eleccions municipals a Llagostera, Junts per Llagostera ja ha pactat amb el PSC l'acord per governar plegats al municipii pel mandat 2023-2027.

El cap de llista de Junts, Narcís Llinàs, i el del PSC i únic regidor electe de la formació, Álex Maqueda, han signat l'acord de pacte.

han explicat que el pacte s’ha treballat conjuntament a partir dels programes electorals que ambdues formacions van concórrer a les darreres eleccions municipals.

Amb aquest pacte, Junts per Llagostera i el PSC es comprometen a treballar des de la política del pacte, la generació de grans consensos i el respecte en la discrepància. Tots dos grups s’han compromès a rendir comptes del compliment de l’acord a la meitat del mandat.

Pel que fa a l'acord de govern, està dividit en diversos punts: Urbanisme i Habitatge, Via Pública, Educació i Joventut, Esports i Salut, Cultura i Festes, Drets Socials, Gent Gran i Igualtat, Promoció Econòmica i Participació, Medi Ambient, Entorn Rural i Benestar Animal, Urbanitzacions, Seguretat Ciutadana i Organització Interna.

A l'acord de govern signat entre les dues formacions també hi consta un apartat d'Àmbit Nacional. Aquí els dos grups es comprometen a respectar els posicionaments nacionals de cada formació, sense que això tingui efecte en el compliment dels objectius que es recullen al pacte de govern.

 L'Acord de Govern signat es pot consultar AQUÍ.

Amb el pacte entre les dues formacions, Narcís Llinàs (Junts per Llagostera) s'assegura l'alcaldia a Llagostera per majoria absoluta, ja que a les eleccions del 28 de maig van aconseguir el 42,56% dels vots i 6 regidors, mentre que el PSC va obtenir el 10,34% dels vots amb 1 regidor. D'aquesta manera s'obtenen els 7 regidors de 13, i per tant, la majoria absoluta al consistori.

El Ple de constitució es farà aquest dissabte 17 de juny a les 12h i es podrà seguir en directe per aquesta emissora, Llagostera Ràdio, tant pel 105.7 FM com des d'aquest web.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS