En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Projecció del nou espigó de Sant Feliu de Guíxols. / Foto: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les obres de remodelació del passeig marítim Rius i Calvet de Sant Feliu de Guíxols es reprendran el 17 de setembre, un cop acaba la temporada turística.

En aquesta segona fase, i com a novetat, també començaran les obres de reforma de l'espigó. Segons ha explicat Motas, l'objectiu és, sobretot, consolidar l'espigó i fer-lo accessible.

Segons ha explicat l'alcalde, Carles Motas, els treballs serviran per arreglar desperfectes i la degradació que l'espigó ha patit durant les llevantades.

Està previst adjudicar les obres, actualment en fase de licitació, al novembre i el termini d'execució és de dos mesos. Així, Motas espera que tota la reforma del front marítim estigui enllestida abans de carnaval.

L'alcalde ha desgranat que, a banda d'afegir pedra i reforçar l'espigó, actualment força erosionat per l'efecte de llevantades, la intenció també és obrir-lo com a passeig per a conjunt de la ciutadania. Així, el pavimentaran, hi col·locaran il·luminació i hi haurà també una bancada. A més, hi haurà accés directe del passeig marítim apte per a cadires de rodes.

Motas ha exposat que la reforma del passeig marítim va sortir a licitació per 2,9 milions d'euros però finalment es va adjudicar per 2,4 i, per això, exposa que aquest marge de 600.000 euros s'han destinat també a millores en aquest espai.

Vota el número 1

Pel 2 de juny

COL·LABORADORS