En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Dos artistes durant un espectacle d'equilibris que es podrà veure a la ciutat de Girona al Circ Charlie Rivel. / Foto: Circus Art Foundation

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La funció tindrà una durada de dues hores i comptarà amb un total de dotze atraccions presentades per 22 artistes internacionals de nou països diferents.

Es tracta de números que han guanyat concursos de circ a París, Moscou, Odessa (Ucraïna), Zhuhai (Xina) o Latina (Itàlia) durant els últims anys. A més, estan protagonitzats per artistes amb renom arreu d'Europa com ara Bouglione (França), Knie (Suïssa), Krone o Roncalli (Alemanya).

Aquest espectacles és una producció de Circus Arts Foundation, responsables del Festival Internacional del Circ que es celebra a Girona i també de la nova Cúpula de les Arts que properament s'instal·larà a la ciutat.

El circ Charlie Rivel utilitzarà aquest nou espai durant la seva estada a Girona, que serà del 31 d'octubre al 4 de novembre, durant les Fires de Sant Narcís, i oferirà un total de dotze representacions.

A més, per primera vegada en 40 anys la ciutat acollirà un circ amb acompanyament musical en directe, ja que el Circ Charlie Rivel comptarà amb l'orquestra 'Paris Circus' que està composada per vuit músics en total. Actualment aquesta orquestra és la que acompanya el prestigiós Cirque d'Hiver Bouglione de París.

Els preus de les entrades aniran des dels 7 als 32 euros en funció de la zona que s'esculli.

Des de Circus Arts Foundation, però, recorden que la Cúpula de les Arts no compta amb cap màstil a l'interior de la carpa que impedeixi la visió de cap espectador i que tots els seients estaran acotxats. Les entrades ja es poden comprar des d'aquest dimecres a l'establiment Tot Entrades de Plaça d'Europa o a partir de la pàgina web del propi circ.

El Circ Charlie Rivel es va formar l'any 2015, després que els seus promotors engeguessin el Festival Internacional de Circ a la ciutat de Figueres el 2012. L'objectiu d'aquest circ és convertir-se en un referent català dins d'aquest sector però amb la participació d'artistes internacionals i per això es va escollir el nom del pallasso català amb més renom arreu del món: Charlie Rivel.