En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Part de les joies que els detinguts van robar de casa d'una dona de Girona. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 48 i 50 anys a Girona per robar a casa d'una dona i emportar-se diverses joies. Tot plegat va passar aquest dilluns 10 de juliol.

Una patrulla de paisà feia tasques de vigilància i prevenció a la zona comercial de l'Eixample a Girona. Els agents van sospitar de dos homes i de la seva actitud i els van seguir fins a l'estació de tren.

Un cop allà, els policies van veure com un li donava a l'altre alguna cosa embolicada amb un mitjó i van decidir identificar-se com a mossos, per poder comprovar què s'havien intercanviat. Aleshores van veure que a dins del mitjó hi havia diverses joies.

En concret, hi van trobar deu anells, sis braçalets, un rellotge, tres collarets i tres parells d'arracades.

Els agents van sospitar que podien ser robades i, de fet, els dos sospitosos no van saber dir d'on procedien les joies. En aquell moment, els mossos van veure que una de les polseres portava una inscripció amb un nom i la data de naixement d'una dona. Després de fer diverses comprovacions, van aconseguir contactar amb la propietària de la polsera que portava gravada la inscripció i que estava de vacances.

La víctima no era conscient que els dos homes havien entrat a casa seva i havien regirat tots iel seu domicili i li havien robat les joies, la majoria d'elles d'or. Ara els agents investiguen la procedència del rellotge, que no pertany a la dona.

Es dona la circumstància que un dels arrestats tenia dues ordres de detenció pendents d'un jutjat de Gavà i de Cartagena, per delictes de robatori amb força. Tots dos van passar a disposició del jutge de Girona.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS