En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un instant de la presentació del Musicant de Campllong. / Foto: Iconna / Ajuntament de Campllong

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Del 29 d’agost el 2 de setembre Campllong celebrarà la 20a edició del Musicant. L’entorn de l’església del municipi serà l’escenari d’aquest musical.

Obrirà el festival el musical d’Isabel “Cinc hores”, inspirat en la vida de la primera sindicalista catalana, Isabel Vila (29 agost) a càrrec de l’actriu Isabel Rocatti, la soprano Indira Ferrer i la mezzosoprano Mar Esteve. L’endemà 30 d’agost seguirà un concert a càrrec de el Cor de Cambra del Palau de la Música de Catalunya.

També farà parada a Campllong la gira dels 30 anys de Quico el Célio, el noi i el mut de ferreries (31 d’agost). L’1 de setembre serà el torn de Neus Mar amb l’homenatge “Dones de sal” i tancarà el Musicant el 2 de setembre, Marc Parrot que presentarà el seu nou disc.

Durant la presentació de la 20a edició, l’alcalde de Campllong, Lluís Freixas, ha destacat que “vint anys de festival ens avalen com una proposta diferent, propera i de qualitat”.

Les entrades, que ja estan a la venda al web del festival, tenen un preu de 12€, mentre que a taquilla es podran adquirir per un preu de 15€. També hi ha la possibilitat de comprar un pack especial per veure els 5 concerts programats per un total de 50€.

La presentació del Musicant es va realitzar ahir dimecres al vespre amb l’actuació de les joves cantants Queralt Bosch i Mar Carrera, les quals van versionar diferents cançons en català i acompanyades al piano per Antoni Mas.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS