En directe: La formula

 Llagostera Ràdio on-line

Un dels concerts de la passada edició del Jazz C-65.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La 2a edició el festival Jazz C-65 començarà a Cassà de la Selva aquest divendres al pati de Can Nadal, i el 21 de juliol s'instal·larà a la zona esportiva de La Canyera a Llagostera.

El C-65 serveix com a eix d’enllaç entre les dues poblacions. Una unió musical que vincula el bon jazz de la mà del segell Underpool, programant quatre formacions entre les dues jornades del festival

Aquest divendres 14 de juliol, a Cassà, encetaran el festival les actuacions d’Eva Fernández, una jove promesa del jazz, cantant i saxofonista, acompanyada de la guitarra elèctrica de Josep Munar.

Després de 7 anys fent música junts a diversos projectes i en els darrers discs de Fernández, dels quals Munar ha estat arranjador i productor, recopilen en aquest concert a duet algunes composicions pròpies i altres cançons que han anat descobrint al llarg dels anys.

A continuació, actuaran Alba Pujals Sextet, Pujals forma part de l'escena jazzística i de música moderna de Barcelona i presentant  “Apologia”, el primer treball discogràfic de la trombonista Alba Pujals.

I el divendres 21 de juliol serà el torn de Llagostera. La programació començarà amb la veu de Carmen Lancho i la guitarra de Rai Paz, unint el jazz vocal i el jazz instrumental interpretant un repertori que combina clàssics i peces pròpies.  Aquesta vegada estrenarà un format a duo amb Rai Paz, guitarrista barceloní.

A continuació, serà el torn del sextet d'Ernest Pipó que presentaran el seu darrer disc “Outside the Church”. Es tracta de l’últim disc d’Ernest Pipó. Aquest sextet fa una proposta basada en els “negro spirituals”, del repertori memorial de la història afroamericana.

Les dues jornades del festival que acabaran amb una jam session oberta a tothom de la mà de Lacus Music.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Llagostera, Adrià Guinó, ha assegurat que “aquestes sinèrgies entre municipis veïns només fa que evidenciar la importància de donar-nos suport en els projectes i propostes culturals, així aconseguim posar el focus per promocionar la música jazz”.

Els concerts tenen entrada gratuïta i també s'oferirà sopar i bar, per poder complementar la vetllada.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS