En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Departament d'Empresa i Treball ha fixat els serveis mínims per a la vaga d'aquest dimecres 6 de setembre als centres educatius catalans, primer dia del curs escolar 2023-2024.

En concret, hi haurà d'haver una persona de l'equip directiu per cada centre i un docent per cada tres aules a infantil, primària i secundària. Als centres d'educació especial i les llars d'infants, els serveis mínims seran del 50%.

En el cas del personal de menjador, esbarjo, cuina, acollida, extraescolars i del servei d'atenció als alumnes amb necessitats especials, també hi haurà d'haver almenys la meitat del personal.

Els sindicats USTEC-STEs (IAC), CGT i Intersindical mantenen la vaga davant la manca d'un compromís "ferm" del Departament d’Educació. “Aquest primer trimestre ens trobaran novament al carrer", ha assegurat el portaveu de la CGT, Miquel González, que ha recordat que la mobilització forma part del cicle d’aturades que va començar dos anys enrere per revertir les retallades.

Els sindicats exigeixen el reconeixement del deute pels estadis deixats de cobrar i un termini de cobrament; l'equiparació salarial per al professorat de l'FP, i la reducció de dues hores lectives per als majors de 55 anys.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS