En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'Ajuntament de Lloret de Mar. / Foto: Aleix Freixas (arxiu ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Ajuntament de Lloret de Mar ha comunicat a l'empresa britànica Dancehall Episode que no podrà tornar al municipi.

Segons un comunicat del consistori, s'han reunit amb l'organitzador d'esdeveniments després que la matinada de divendres a dissabte hi hagués incidències al carrer i una baralla que va acabar amb 5 detinguts i diversos ferits per arma blanca i un altre ferit amb un trau al cap.

Dancehall Episode organitza una festa a Disco Privé, situada a l'avinguda de Just Marlés, que l'Ajuntament assenyala com l'origen de les baralles.

El govern municipal es va reunir aquest passat dissabte 30 de setembre amb la Policia Local i els Mossos d'Esquadra per analitzar la situació i el regidor de turisme, Frederic Guich, ha explicat que han comunicat a l'organitzador que "no és benvingut a Lloret".

El consistori preveu actuacions contra els establiments que promoguin aquest tipus d'esdeveniments amb l'objectiu d'"erradicar aquest tipus d'activitats i que no tornin a Lloret la temporada vinent". "Perjudiquen greument els interessos del municipi i no estan alineats amb el turisme responsable que volem", ha afegit.

Vota el número 1

Pel 3 de maig

COL·LABORADORS