En directe: Programa especial Festival Espurnes - plaça Catalunya

 Llagostera Ràdio on-line

La Policia de Blanes i treballadors del SEM intenten reanimar el cos d'una dona que surava a l'aigua. / Foto: Ajuntament de Blanes

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Policia Local de Blanes ha trobat una dona morta que surava a l'aigua a l'espigó extern del Club de Vela.

L'avís va arribar a tres quarts de dotze del migdia quan dos joves van alertar als cossos d'emergència que havien vist una dona a l'aigua.

Quan els agents de la Policia Local i els professionals sanitaris del SEM van arribar, van fer les maniobres de reanimació per torns. També van fer servir un desfibril·lador, tot i que sense cap èxit. Finalment dues metgesses van dictaminar la mort de la dona.

Mentrestant, ja s'havia activat un helicòpter medicalitzat que va aterrar a la platja de Blanes per fer el trasllat el màxim de ràpid possible fins a un centre sanitari.

La Policia Local de Blanes va començar a treballar per identificar el cos de la víctima. Es van trobar les pertinences de la nedadora a la platja, a prop d'on la van trobar surant a l'aigua.

Malgrat tot, no hi havia cap document que permetia saber-ne la identitat. Els agents del cos local van contactar amb alguns dels nedadors habituals de la platja de Blanes per saber si la coneixien, però cap d'ells la va reconèixer.

Finalment cap a les dues del migdia el jutge va dictaminar l'aixecament del cadàver i l'operatiu es va donar per finalitzat.

A partir d'ara, la investigació del cas recau en mans de la Guàrdia Civil.

Vota el número 1

Pel 10 de maig

COL·LABORADORS